Notice: class-oembed.php is deprecated since version 5.3.0! Use wp-includes/class-wp-oembed.php instead. in /home/itcirclenl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4786

Hoe draagt IT bij aan een duurzame samenleving?

 

Growing Green hét event over hoe IT de duurzaamheid van de samenleving in de breedste zin ondersteunt en versnelt. Maar ook hoe IT zelf duurzamer wordt.

Technologie speelt een cruciale rol in het verduurzamen van onze samenleving. Onze ‘sharing economy’, andere businessmodellen, sustainability development goals in onze inkoopvoorwaarden opnemen, duurzame datacenters. Veel praktijkvoorbeelden passeerden de revue tijdens ICE Growing Green.

Bij de opening met Remco Schilderinck MSc, Stijn Grove, Jan Raes en Frits Bussemaker verkenden we een aantal game changers. Hoe zetten we IT in voor een duurzame en circulaire economie? Gaan we data ongeremd laten groeien of gaan we daar een rem op zetten. We moeten goed doorgronden wat er gebeurt, want er is een hoop te winnen.

Maar, de belangrijkste take out van het event is onze eigen bewustwording en gedrag. Inzicht creëren en daarmee aan de slag. En belangrijk om dit onder de aandacht te blijven houden. En dat blijven we doen! Een bijzondere dag met veel collaborativelearning bij IT Circle Nederland

Bekijk de aftermovie

Bekijk de presentaties

Meer weten? Neem contact met ons op:
IT-Circle Nederland

Helen Emaus:  06 53 67 43 73
Joost van Oevelen: 06 11 40 88 82
of per e-mail: info@itcircle-nederland.nl