Scrum Master meet-up: Groeipad van de Scrum Master

26oct11:0012:00Scrum Master meet-up: Groeipad van de Scrum Master

Event Details

Er staat weer een meetup op de agenda en ditmaal met het onderwerp “groeipad van de Scrum Master”. Volgens de Scrumguide is de Scrum Master is verantwoordelijk voor het op correcte wijze uitvoeren van de Scrum aanpak. Dit wordt gedaan door ervoor te zorgen dat het hele team de Scrum theorie, werkwijzen en regels naleeft. De Scrum Master verleent service aan de Product Owner, het Scrum team en de organisatie. Dus los van de inhoudelijke context van het team en de business, voert een startende Scrum Master dezelfde taken uit als een zeer ervaren Scrum Master. Maar hoe ziet het groeipad van een Scrum Master er dan uit?

Bart Verhoeven, Scrum Master bij KPN Tech solutions, is een zeer ervaren Scrum Master en is nauw betrokken geweest bij de Agile transitie binnen KPN. Vanuit zijn rol heeft hij met een aantal andere Scrum Masters binnen KPN een groeipad ontworpen, aan de hand van de verschillende rollen van de Scrum Master, benaderd over drie assen; Craftmanship, Responsability en Attitude & Behaviour. 

Tijdens deze editie van de Scrum Master meet-up zal Bart delen op welke wijze het groeipad tot stand gekomen is en wat het groeipad inhoudt. Ben jij ook zoekende in hoe je dit vormgeeft binnen jouw organisatie? Of ben je als Scrum Master benieuwd op welke wijze jij je verder zou kunnen ontwikkelen? Meld je dan snel aan via de Community Officer van jouw organisatie

Meer

Tijd

(Woensdag) 11:00 - 12:00(GMT+02:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *