Ontdek CLICK met Clicky, de community assistant

Op het IT Circle Nederland Community Platform CLICK kom je in verbinding met je vakcollega’s en leer je van elkaar en laat je je inspireren door elkaar. Waar staat CLICK voor?

 

Community

Click is een community platform waar alleen de leden van IT Circle Nederland toegang tot hebben. Het is een plek waar je veilig informatie kan delen met je peers. 


Learn

Binnen de expertisegroepen kan je leren van andere peers door content te lezen, op elkaar te reageren, aan te sluiten bij sessies of door mee te doen aan een discussie. In de evenementenkalender is een overzicht te vinden van alle aankomende sessies.  

Inspire 

Door jouw kennis te delen kan je ook anderen inspireren. Denk bijvoorbeeld aan het delen van een boek, podcast of artikel. Hiervoor is in elke groep een widget aangemaakt. Ook kan je je laten inspireren door presentaties te bekijken van eerdere sessies of door aanwezig te zijn bij een van onze sessies. Mocht je zelf een sessie willen organiseren kan dat ook! Contact hiervoor een van de IT Circle Nederland leads of stuur een mailtje naar: info@itcircle-nederland.nl 


Connect
 

Op het CLICK platform kom je in contact met mede peers door je aan te sluiten bij de groepen die voor jou relevant zijn. Hier kan je makkelijk in contact komen met personen uit andere organisaties met dezelfde interesses. Voor en na sessies is er ook tijd om met andere leden informatie uit te wisselen en elkaar te leren kennen. Op CLICK is er ook een chat functie, waar je iemand persoonlijk een berichtje kan sturen.  


Knowledge
 

De kennis van de afgelopen 10 jaar IT Circle Nederland is te vinden op CLICK. Daarnaast wordt er kennis worden gedeeld tijdens sessies. Mocht je interessante onderwerpen hebben waar je graag meer kennis over zou willen, laat dat ons dat weten door een bericht te plaatsen in de “Whats Next” widget in de groep die aansluit op jouw vraag. Dan kunnen wij daar mee aan de slag! 

Aanmelden of inloggen 

Aanmelden? 

Ben je lid van IT Circle Nederland maar heb je nog geen CLICK account? Doe dat dan snel via deze link naar de aanmeldpagina.

Om optimaal de verbinding te zoeken en gebruik te kunnen maken van CLICK vragen we je om jouw profiel goed in te vullen, want een goed ingevuld profiel laat anderen weten wie je bent, wat je doet en welke kennis gedeeld kan worden op basis van een hulpvraag.  

Je kan je profiel vullen met werk gerelateerde informatie en je kan ook social informatie delen zoals hobby’s, maatschappelijke zaken of andere onderwerpen die jou interesseren. Zo vind jij mensen met dezelfde interesses en aandachtsgebieden, word jij wellicht ook gevonden en kan je zinvolle (en/of leuke) kennis en informatie delen.  

Tip: je kunt je profiel ook vullen met jouw foto die gemaakt is op het lustrum of maak gebruik van jouw LinkedIn foto. 

Sluit je vervolgens aan bij jouw expertisegroep door op de “become member” knop te klikken van desbetreffende groep. Neem ook gerust een kijkje in andere groepen waar je lid van kan worden en op hoogte kan blijven van alle ‘ins & outs’ van deze groepen. Heb je direct iets om te delen op CLICK, post dan jouw bericht op het platform. 

Inloggen? 

Heb je al een CLICK account aangemaakt? Inloggen kan via deze inloglink.

Zorg dat je je profiel zo volledig mogelijk hebt ingevuld, je hebt aangemeld voor de evenementen waar je aan wil deelnemen en je lid bent van de groepen die voor jou relevant zijn.  

Nog geen lid? 

Wil je (nog) geen lid worden van de community, maar wil je wel op de hoogte blijven van de evenementen die we organiseren, abonneer je dan op onze nieuwsbrief door een email te versturen naar info@itcircle-nederland.nl 

Vragen? 

Heb je andere vragen of kom je ergens niet uit op CLICK? Neem dan een kijkje in de FAQ. Hier kun je ook vragen stellen. Op de CLICK homepage staat ook een e-learning voor jou klaar. Tenslotte kan je ook Clicky een bericht sturen, dit is het administor account, als je vragen hebt kan je je vraag stellen aan Clicky. Je vindt hem/haar via de who’s who lijst. 

Heb je vragen over CLICK en heb je nog geen account? Neem dan contact op met IT Circle Nederland door een mailtje te sturen naar: info@itcircle-nederland.nl