Landelijk bestuur

Na de overgang van alle regionale IT Circles in een samenwerkend IT Circle Nederland, is er nu ook een landelijk bestuur geformeerd. Een mooie representatie uit alle regio’s en alle branches om het bijna tien jarige samenwerkingsverband verder te laten groeien. IT Circle Nederland is het landelijk cross-sectorale netwerk met waardevolle IT professionals gericht op kennisdeling.

Karen van der Zanden en Frits Bussemaker, directie IT Circle Nederland, maken het bestuur compleet.
Met het gekozen bestuur gelooft IT Circle Nederland mooie stappen te kunnen gaan zetten in de verdere ontwikkeling.

Bestuursleden

Corné Mulders - CIO, UMC Utrecht

Voorzitter

‘’Ik heb helemaal aan het begin aan de wieg gestaan van de oprichting van de Amsterdam IT Circle en was direct gewonnen voor het idee. Heb daarna in volgende functies in het bestuur van Utrecht en Eindhoven mogen aanhaken en vind het daarom een eer dat ik gevraagd ben om voorzitter te worden van de landelijke IT Circle. Mijn passie zit er in dat ik een rotsvast geloof heb dat je met kennis en ervaring van anderen, zelf kunt groeien en succesvol kunt zijn. En de IT Circles geven precies daaraan op een relaxte en toch professionele manier vorm. Samen met mijn medebestuurders en de IT Circle Nederland-organisatie zet ik me graag in om anderen nog succesvoller te laten worden!’’

Simon Rientsma - Manager IT, Waternet

Vice-Voorzitter

“IT Circle Nederland biedt onze IT professionals een unieke kans om landelijk laagdrempelig kennis uit te wisselen of zelfs op een kijkje in de keuken van een andere (IT) organisatie. De echte ervaring van de ander geeft een enorme verrijking van je inzichten in onze snel veranderende wereld!”

Marjolein Smeets - CIO DELTA Fiber

Lid

“Verbinding: de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Het gaat hierbij om zowel geven als ontvangen. Steun en kracht ontlenen aan de relatie. Dat is voor mij de IT Circle”.

Jan Polkerman - CTO Belastingdienst

Lid

“IT is een vak. Bij een vak horen vakmensen. Vakmensen delen kennis om van elkaar te leren.”

Myriam van Rooij - Directeur (CFO, CIO), KNMI

Lid

“Het is niet nodig steeds zelf het wiel uit te vinden. Natuurlijk moet elke organisatie de eigen weg vinden in alle IT-ontwikkelingen, maar kennis en ervaringen van andere daarbij benutten, kan zeer behulpzaam zijn. Mits men open is en ook de wat minder positieve ervaringen worden gedeeld. Dat gebeurt bij de IT-circle.”

John Adegeest - Directeur ICT, CSU & Tzorg

Lid

“Alleen samen kom je verder. Als persoon en als organisatie. Het delen van kennis is daar een essentieel onderdeel van. De IT Circle zorgt voor een laagdrempelig podium voor het delen van kennis tussen beginnende en ervaren IT professionals. Ik geloof in de groei die daardoor ontstaat voor iedere deelnemer en hun organisatie. Deze community zo groot en divers mogelijk maken, toegankelijk voor iedereen, met een breed scala aan onderwerpen en regelmatige interactie zorgt voor de noodzakelijke en gezamenlijke groei.”

Cees Plug Directeur Informatievoorziening & Technologie, Hogeschool Inholland

Lid

‘’De IT Circle biedt ons de mogelijkheid kennis uit te wisselen en is een netwerk voor onze medewerkers. De IT Circle past hierdoor binnen de ‘Durf te leren’ mentaliteit van Inholland.’’