Landelijk bestuur

 IT Circle Nederland is het landelijk cross-sectorale netwerk met waardevolle IT professionals gericht op kennisdeling. Het landelijk bestuur geeft een mooie representatie uit alle regio’s en alle branches om het samenwerkingsverband verder te laten groeien.

Met het gekozen bestuur gelooft IT Circle Nederland mooie stappen te kunnen gaan zetten in de verdere ontwikkeling.

Bestuursleden

Corné Mulders - CIO a.i., HagaZiekenhuis

Voorzitter

‘’Ik heb helemaal aan het begin aan de wieg gestaan van de oprichting van de Amsterdam IT Circle en was direct gewonnen voor het idee. Heb daarna in volgende functies in het bestuur van Utrecht en Eindhoven mogen aanhaken en vind het daarom een eer dat ik gevraagd ben om voorzitter te worden van de landelijke IT Circle. Mijn passie zit er in dat ik een rotsvast geloof heb dat je met kennis en ervaring van anderen, zelf kunt groeien en succesvol kunt zijn. En de IT Circles geven precies daaraan op een relaxte en toch professionele manier vorm. Samen met mijn medebestuurders en de IT Circle Nederland-organisatie zet ik me graag in om anderen nog succesvoller te laten worden!’’

Marjolein Smeets - CIO DELTA Fiber

Lid

“Verbinding: de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Het gaat hierbij om zowel geven als ontvangen. Steun en kracht ontlenen aan de relatie. Dat is voor mij de IT Circle”.

Jan Polkerman - CTO Belastingdienst

Lid

“IT is een vak. Bij een vak horen vakmensen. Vakmensen delen kennis om van elkaar te leren.”

Myriam van Rooij - Directeur (CFO, CIO), KNMI

Lid

“Het is niet nodig steeds zelf het wiel uit te vinden. Natuurlijk moet elke organisatie de eigen weg vinden in alle IT-ontwikkelingen, maar kennis en ervaringen van andere daarbij benutten, kan zeer behulpzaam zijn. Mits men open is en ook de wat minder positieve ervaringen worden gedeeld. Dat gebeurt bij de IT-circle.”

Cees Plug Directeur Informatievoorziening & Technologie, Hogeschool Inholland

Lid

‘’De IT Circle biedt ons de mogelijkheid kennis uit te wisselen en is een netwerk voor onze medewerkers. De IT Circle past hierdoor binnen de ‘Durf te leren’ mentaliteit van Inholland.’’