Webinar: Inkopen van ICT: innovatief naar duurzame resultaten!

02nov13:1516:15Webinar: Inkopen van ICT: innovatief naar duurzame resultaten!

Event Details

Heeft de ICT-wereld een Moonshot nodig zoals Marianna Mazzucato ons al jaren voorspiegeld? Is er betere samenwerking met leveranciers mogelijk zoals het Innovatiepartnerschap en de Vested filosofie ons beloven? En hoe zit het eigenlijk met die ranglijst van Pianoo, welke instrumenten scoren dan het best en waarom?

De titel van dit webinar heeft niet voor niets ook het element van duurzame resultaten in zich. Hoe kun je naar een situatie waarbij je via duurzame relaties naar duurzame resultaten kunt komen. Tijdens deze middag organiseren we diverse sessies voor organisaties met lef op het gebied van inkoop: zijn we niet te bang voor het schrikdraad en hoe komen we er achter of er überhaupt stroom op staat? Hoe ‘vergroenen’ we inkoop? Wat is de invloed van de Aanbestedingswet op de Installed Base van een organisatie en hoe om te gaan met je Legacy-uitdagingen? Is dit te afhankelijk van een “kan-wel” jurist of wat zijn eventuele belemmeringen?

Keynote sprekers
Dagvoorzitter Norbert Derickx (IT Circle Nederland) trapt dit webinar af met een digitale ronde tafel met Jan Polkerman (Belastingdienst), Leonieke Mevius (Surf), Gert-Jan Schutte (Belastingdienst), Floris den Boer (PIANOO) en de ‘Kan-wél’ jurist.

Programma
13.00 uur Check in en registratie

13.15 uur Welkom

13.20 uur Plenaire opening

13.55 uur Korte break

14.00 uur Break out sessies ronde 1

14.50 uur Korte break

15.00 uur Break out sessies ronde 2

16.00 uur Wrap up

Je kunt tijdens deze middag, naast het plenaire deel, verschillende interactieve workshops volgen. De workshops worden verzorgd door:

Aanmelden
Mis het niet en meld je aan via: https://inkopen-van-ict.eventbrite.nl
Dit online event kan worden gevolgd via Webex. De link ontvang je na inschrijving.

Meer

Tijd

02/11/2021 13:15 - 16:15(GMT+02:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *