november, 2021

02nov13:0017:00Save the date: webinar: Inkopen van ICT: innovatief naar duurzame resultaten!

Event Details

Reserveer alvast dinsdag 2 november in je agenda voor dit webinar, dat we in samenwerking met de Belastingdienst organiseren. Een middag waarbij verschillende IT-organisaties met elkaar in gesprek gaan over diverse innovatieve (inkoop ICT) onderwerpen. Onder andere Jan Polkerman (Belastingdienst), Leonieke Mevius (SURF), Fredo Schotanus (Universiteit Utrecht), Marieke Weerdesteijn (Rijkswaterstaat), Jeroen Cox (KPN), Gert Jan Schutte (Belastingdienst), Maurice van Rooijen, Floris den Boer (PIANOo) en Edgar van Gent (Vested) hebben hun bijdrage al toegezegd.

Heeft de ICT-wereld een Moonshot nodig zoals Marianna Mazzucato ons al jaren voorspiegeld? Is er betere samenwerking met leveranciers mogelijk zoals het Innovatiepartnerschap en de Vested filosofie ons beloven? En hoe zit het eigenlijk met die ranglijst van Pianoo, welke instrumenten scoren dan het best en waarom?
De titel van het webinar heeft niet voor niets ook het element van duurzame resultaten in zich. Hoe kun je naar een situatie waarbij je via duurzame relaties naar duurzame resultaten kunt komen. Wat is de invloed van de Aanbestedingswet op de Installed Base van een organisatie en hoe om te gaan met je Legacy-uitdagingen? Is dit te afhankelijk van een “kan-wel” jurist of wat zijn eventuele belemmeringen, waar bevindt zich het schrikdraad?
Kortom diverse sessies voor organisaties met lef op het gebied van inkoop: zijn we niet te bang voor het schrikdraad en hoe komen we er achter of er überhaupt stroom op staat?

Het volledige programma, meer informatie en inschrijven volgt binnenkort!

more

Time

(Dinsdag) 13:00 - 17:00

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X