Meten van verandering

28mar11:0012:30Meten van verandering

Event Details

Verandering in organisaties is de nieuwe constante, daar zijn we inmiddels al aan gewend. Tenminste, we herkennen direct deze uitspraak, maar zijn we echt al gewend aan continue verandering en is het de bedoeling dat we er aan wennen?

Er is een aantal zaken belangrijk om je uiteindelijk in staat te stellen om de verandering meetbaar te maken, om je doelen die je hebt gesteld tussentijds te meten en bij te sturen en om aan het einde van de verandering (als je het probleem hebt opgelost b.v.) te zeggen op basis van deze meetinstrumenten zijn we succesvol geweest.

Michael Bell, heeft door de jaren heen in zijn rol als zeer ervaren Change Manager grote veranderingen binnen KPN begeleid met uiteenlopende doelen en vanuit uiteenlopende probleemstellingen. Michael wil graag z’n ervaringen delen over wat voor hem belangrijke factoren zijn geweest om de verandering meetbaar en hierdoor succesvol (of niet) te laten zijn.

Nieuwsgierig en wil je meer leren en ook vooral je eigen ervaringen delen en inbrengen, meld je dan aan voor deze online sessie. 

Meer

Tijd

28/03/2023 11:00 - 12:30(GMT+02:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *