Leersysteem Viva Learning

31jan15:3017:00Leersysteem Viva Learning

Event Details

Hoe mooi zou het zijn dat er een leersysteem binnen je organisatie hebt draaien die een schil vormt over je huidige systemen heen en jouw medewerkers op ieder moment dat ze dat zelf willen context gedreven lerenfaciliteiten aanbied? 

Een onderwerp waar we van gedachten over gaan wisselen tijdens deze sessie. De Rabobank pakt hierin de rol van Host. Emiel Stroeve, een collega uit de Learning hoek vertelt graag vanuit de Rabobank wat hun eerste experimenten met Viva Learning heeft opgeleverd, welke problemen ze zijn tegengekomen en hoe de integratie met de bestaande leersystemen (Workday en Percipio) eruit ziet. En bovenal; wat zijn de eerste gebruikers ervaringen?  

Voor iedereen die nog geen kennis heeft gemaakt met Viva Learning, onderstaande wat toelichting. Viva Learning van Microsoft is een suite die een schil plaats over de huidige leersystemen in de organisatie. Deze schil maakt direct zichtbaar wat de waarde is van Viva Learning, namelijk dat integratie van huidige leersystemen, context gedreven (waar de medewerker aan werkt, worden leermiddelen aangeboden) werkt en je hoeft niet opnieuw een ander systeem op te starten voor je learnings. Dus het gebruikersgemak wordt vergroot en de drempel om trainingen te vergroten wordt verlaagd.  

Voor iedereen interessant die nieuwsgierig is vanuit zijn of haar rol over hoe leren in de toekomst eruit moet komen te zien en wat integratie van leersystemen zou kunnen opleveren. In deze sessie leggen we graag de benen op tafel om ervaringen, briljante ideeën en lessons learned uit te wisselen.  

Meer

Tijd

(Dinsdag) 15:30 - 17:00(GMT+01:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *