Hoe haal je de top in TOPdesk!

15apr15:0016:30Hoe haal je de top in TOPdesk!

Event Details

Rijkswaterstaat heeft het afgelopen jaar eer van hun jaren werk gekregen door als hoogste te eindigen en de TOPdesk Rijksoverheid 2020 Award te ontvangen. Maar hoe zijn ze zover gekomen?

Voor de verbetering van de sturing op de IV is Rijkswaterstaat een paar jaar geleden gestart om Business Information Management op een andere wijze in te vullen. De operatie van IV registreert haar werkzaamheden met name in TOPdesk-IV. Daarom is gestart om de TOPdesk data te ontsluiten naar een BI oplossing SAS VA. Twee initiatieven om hier invulling aan te geven zijn samengevoegd en hebben in een Hackathon van een paar dagen deze informatie ontsloten. Dit is gepresenteerd aan het management van Centrale Informatie Voorziening van RWS en heeft geleid tot de huidige Dashboard. Momenteel wordt naast TOPdesk data ook HR, financiële, security en jaarplan informatie in Dashboards gepresenteerd. Daarnaast is gewerkt aan een verandering hoe we binnen CIV sturen op de dialogen die strategisch, tactisch en operationeel plaatsvinden a.d.h.v. het gebruik van deze Dashboards.

In deze presentatie wil Rijkswaterstaat ons meenemen hoe dit de afgelopen 3 jaar op operationeel nivo is aangepakt en ontwikkeld. Maar is ook zeker geïnteresseerd in hoe andere organisaties met TOPdesk aan de slag zijn.

Meld jezelf of collega’s snel aan via de Community Officer van je organisatie.
Geïnteresseerd? stuur een mail naar info@itcircle-nederland.nl

Meer

Tijd

(Donderdag) 15:00 - 16:30(GMT-11:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *