Vroeger was alles beter!

16mar14:3017:00Vroeger was alles beter!

Event Details

We zien dat er op dit moment, 5 unieke generaties werken binnen organisaties, dat is nog nooit eerder voorgekomen en heeft impact op de sociale systemen (samenwerken, leidinggeven, besluiten nemen en omgaan met verschillen) in organisaties. Dit uitdagingen en kansen rondom deze 5 generaties uiten zich op individueel en op organisatie niveau. Enkele voorbeelden waarin het zichtbaar wordt zitten in; adoptie van nieuwe digitale technologie, keuzes over hoeveel dagen we willen werken, voor wat voor soort bedrijf we willen werken en hoe we waarde willen toevoegen.

Daarnaast kampen vele organisaties met verlies van kennis, hoog verloop van personeel, mentale versuffing en dreigend personeelstekort. Ook hier gaat het over verschillende generaties die zich niet met elkaar kunnen identificeren en op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging, het schrikbarend hoge aantal millenials die ongewild meegaan in gedateerde manieren van werken, die kilo`s energie wegnemen. En de protest generatie (1940 – 1955) die richting hun pensioen gaan en de impliciete kennis, hun vakkennis, meenemen met pensioen.

Zo is ook onderzocht dat door welke generatie(s) een organisatie grotendeels wordt vertegenwoordigd deels het imago wordt bepaald van de organisatie in de markt. Zeer interessant om te onderzoeken en te kijken welke klanten je wilt aantrekken en hoe je recruitment orgaan is georganiseerd en met welke focus…Het mooie is, de kansen om deze verschillen inzichtelijk te maken en om te zetten in krachtige sociale processen liggen dichterbij dan we denken. Want wat gebeurt er als je het gesprek start met als doel elkaar beter te leren begrijpen?

Het maakt niet uit welke rol je vervult, of je Manager, de HR strategie moet uitzetten, Finance medewerker of Developer bent, we zijn allemaal mensen en werken allemaal binnen organisaties. Ben je nieuwsgierig, wil je meer weten wat jij kunt doen en hoe je jezelf en anderen kunt aanzetten tot bewustwording en mogelijk tot verandering van…..

Kom dan naar de sessie die we samen met DSW met Mariëlle Terlien en Caroline Koldewijn organiseren op donderdag 16 maart 2023 van 14.30 – 17.00 uur fysiek bij DSW.

Het wordt een interactieve sessie die je handvatten geeft en zeer waarschijnlijk ook “wakker schud” over de generatie verschillen en overeenkomsten. Aanmelden kan via ons online platform CLICK.

Meer

Tijd

16/03/2023 14:30 - 17:00(GMT+02:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *