Waarom is ChatGPT een kans?

02jun10:0012:00Waarom is ChatGPT een kans?

Event Details

Kansen, maar ook veel vragen, dat roept de ontwikkeling rond Artificial Intelligence en meer specifiek de ‘AI schrijftool’ ChatGPT op.

Uit diverse social media, websites, nieuws en blogs, wordt advies gegeven: zie A.I. / ChatGPT niet als bedreiging maar gebruik het ten goede. Maar hoe? Je zou AI kunnen zien als een sparringpartner voor studenten en docenten, voor medici, voor burgers, voor medewerkers. Het is echter belangrijk om te onthouden dat A.I./ChatGPT alleen bedoeld is als aanvulling op het eigen kritische denkvermogen van gebruikers, en niet als vervanging ervan.

We gaan graag in gesprek over de voors en tegens van A.I./ChatGPT. Vanuit Fontys geven Erdinç Saçan (Sr. Lecturer Fontys) en Niek van Dam (Student) hun kijk op de ontwikkelingen, en delen Herman Huismans (Data scientist Belastingdienst) en Saskia Lensink (Data scientist / Speech technology TNO) hun idee op dit vraagstuk als start van deze ronde tafel discussie. We bespreken de mogelijkheden/ beperkingen evenals de impact ervan op de business en de professional. Wat doet het voor teamsamenstelling en interactie? Hoe kunnen we deze techniek democratiseren?

We moedigen aan om eigen perspectieven en inzichten in te brengen om zodoende cross sectoraal inzichten te delen.

Meer

Tijd

(Vrijdag) 10:00 - 12:00(GMT+02:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *