Delivering easy services with (ServiceNow) asset management

27jun15:0016:30Delivering easy services with (ServiceNow) asset management

Event Details

De Wageningen University & Research (WUR) maakt o.a. gebruik van het ServiceNow-platform om diens visie op
het gebied van IT-dienstverlening te realiseren. Daarvoor worden generieke platform mogelijkheden als het Employee Center, CMDB, AI Search en contractmanagement ingezet. Maar ook specifieke applicaties als ITSM en ITOM/ITAM en SAMpro om ITSM-processen, contract en licentiema- nagement te ondersteunen. Omdat per juli ’23 ook de HR Service Delivery applicatie in gebruik wordt genomen komt de realisatie van de visie “One-stop-shop voor ondersteu- ningsvragen” steeds dichterbij en zijn we opzoek naar ideeën over en voorbeelden van andere ServiceNow-gebruikers hoe zij ServiceNow inzetten ter ondersteuning van medewerkers en studenten. Het doel is om met ServiceNow een portaal te maken waar medewerkers alles kunnen vragen waar dan hun vraag naar de juiste afdeling wordt doorgezet.

Platform eigenaar Wilfred Hoefakker zal in deze informatieve sessie de ontwikkeling die WUR de laatste jaren heeft doorgemaakt met ServiceNow en de toekomstvisie presenteren en is op zoek naar inhoudelijke gesprekspartners en organisaties die kennis willen delen met bv. het Employee Center in ServiceNow.

Meld je aan en neem deel aan een open gesprek met o.a. WUR, ABN AMRO, Gemeente Amersfoort, DNB, hoe je ServiceNow het beste kan gebruiken!

Meer

Tijd

27/06/2023 15:00 - 16:30(GMT+02:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *