Meerwaarde van Microsoft Stream: Implementatie van een videoportaal

08apr15:3017:00Meerwaarde van Microsoft Stream: Implementatie van een videoportaal

Event Details

In de dynamische wereld van het onderwijs is het essentieel om bij te blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Als onderwijsinstelling is het zelf opnemen van video’s heel belangrijk voor Hogeschool Inholland. Zo nemen docenten video’s op en plakken daarna de embed-code in het leermanagementsysteem Moodle om te presenteren aan de studenten. En ook functioneel beheerders delen regelmatig kennisclips over het gebruik van hun applicaties. Nieuwe technologie kan zich soms razendsnel aanbieden in de Microsoft 365 wereld.

Tom Schutz, Microsoft 365 Specialist, en Jadwiga Soroka, Functioneel Beheerder, delen graag hun ervaringen over hoe ze bij Hogeschool Inholland het maximale uit deze technologie hebben gehaald en dit hebben gecombineerd met andere tools en technieken. Het centrale Videoportaal is ontwikkeld als een oplossing voor het beheren en delen van videocontent binnen de onderwijsinstelling. Door middel van dit portaal kunnen docenten en functioneel beheerders gemakkelijk video’s uploaden, rechten instellen en toegang verlenen aan de juiste doelgroepen.

Tom en Jadwiga laten graag zien hoe zij het Videoportaal hebben opgezet en de inmiddels nieuwe varianten voor een kleinere groep gebruikers. Aanmelden via de Community Officer van je organisatie.

Meer

Tijd

(Maandag) 15:30 - 17:00(GMT+02:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *