No escape room

21mar15:3017:00No escape room

Event Details

Hoe start je het gesprek over inclusie?

Niets is sterker dan echt zelf beleven, letterlijk in de schoenen van de ander te gaan staan. 1 van de krachtigste elementen die we steeds vaker zien verschijnen op het onderwerp Diversity, Equity & Inclusion. Het schrijven van rapporten, het zetten van vinkjes heeft geresulteerd in een diverse werkomgeving maar inclusie is nog een uitdaging. Met de NO Escape Room van UWV ga je beleven in de schoenen van de ander…

De ‘No Escaperoom’ is een paar jaar geleden door het team “Sociale Innovatie” ontworpen in samenwerking met het Living Lab van UWV en met mensen uit de doelgroep. Naast de belevingen in de ‘No escaperoom’ werkt het team aan praktische handvatten voor het ontwerpen van inclusieve producten en diensten en tips voor schoolverlaters, werknemers en werkgevers.

Geef je over aan de ervaring, voel, beleef en evalueer samen over wat je hebt ervaren en beleefd. Meer dan de moeite waard om bij deze sessie aanwezig te zijn…een levensverrijkende ervaring. Locatie hoofdkantoor UWV, Amsterdam Sloterdijk, naast station Sloterdijk. Aanmelden via ons online platform CLICK.

Meer

Tijd

(Dinsdag) 15:30 - 17:00(GMT+01:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *