Klaar voor CoPilot; de pilot van KPN

07mar10:0011:30Klaar voor CoPilot; de pilot van KPN

Event Details

Een goede voorbereiding is het halve werk, zo ook voor het starten van een pilot. Ronald Muijrer van KPN Technology Officer (CTO) en Lienke Vet AI Governance Lead neemen je mee vanuit de visie door de organisatorische voorbereidingen, effectieve feedbackmechanismen en ondersteuningsmogelijkheden.

Tijdens deze sessie inspireren we je met brede organisatorische voorbereidingen, efficiënte feedbackverzameling en ondersteuningsstrategieën.

We zoomen in op het interactieve Governance-gedeelte, waarbij je zal samenwerken met andere IT Circle-leden aan een ‘Responsible Framework’.

KPN toont ambitie in het benutten van kunstmatige intelligentie (AI) om dienstverlening en processen te verbeteren, zoals deze pilot met Microsoft Copilot illustreert, gericht op integratie van (gen)AI binnen de kantooromgeving. Met een focus op relevante feedback voor gebruik en efficiëntie, benadrukt KPN een verantwoordelijke toepassing door middel van hun ‘Responsible AI Framework’, waarbij ethiek, privacy en transparantie centraal staan.

Meer

Tijd

07/03/2024 10:00 - 11:30(GMT+02:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *