Functioneel beheer: HET beroep van de toekomst

13dec14:3017:00Functioneel beheer: HET beroep van de toekomst

Event Details

Op dinsdag 13 december geven Ellen Timmermans en Daniël E. Brouwer een interessante masterclass bij IT Circle. Tijdens deze sessie nemen ze je mee in het vak van functioneel beheer en waarom dit HET beroep van de toekomst is. Ook laten ze zien welke invloed andere vormen van werken zoals Agile hebben op functioneel beheer. Zowel op tactisch en operationeel nivo worden inzichten gedeeld.

Daniël is eigenaar en oprichter van VFB Academy en IMNEO. Hij is Lean Six Sigma Master Black Belt en expert op het gebied van functioneel beheer. Daarnaast is hij auteur van ‘Hét handboek voor de functioneel beheerder’ (Nubiz 2019) en ‘Het procesboek voor de functioneel beheerder (Nubiz 2021). 

Mr. Ellen Timmermans is werkzaam op het snijvlak van organisatie-herstructurering/-restauratie en IV. Ze is binnen de publieke sector werkzaam als strategisch adviseur op het gebied van businessintegratie in een IT-organisatie. Ze heeft o.a. als transitiemanager een decentraal georganiseerde functioneel beheerafdeling binnen de IV-regieorganisatie ondergebracht.

Aanmelden kan door berichtje te sturen naar de Community Officer van je organisatie.

Meer

Tijd

13/12/2022 14:30 - 17:00(GMT+02:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *