Effectief gebruik van SIAM

13jun14:3018:00Effectief gebruik van SIAMIs SIAM het wondermiddel voor het oerwoud aan SaaS-applicaties?

Event Details

Is SIAM het wondermiddel voor het oerwoud aan SaaS-applicaties? 🤔
Stap binnen in de bruisende wereld van IT-innovatie, waar verandering de norm is en grenzen voortdurend worden verlegd. Het landschap evolueert en met de opkomst van externe partijen die steeds meer aspecten van onze informatiehuishouding overnemen, moeten we nieuwe wegen inslaan.

De Politie heeft besloten om voor cruciale bedrijfsprocessen zoals Inkoop, HR en financiƫn voornamelijk te vertrouwen op SaaS (Software as a Service) applicaties. Dit brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee:
✔ De complexiteit van IT-systemen neemt toe, met bedrijfsprocessen die verspreid raken over diverse systemen van verschillende leveranciers.
✔ Hoe behouden we het overzicht te midden van dit labyrint van interne en externe diensten? Van contractuele verplichtingen en SLAā€™s tot technische compatibiliteit.
✔ De toename van externe dienstverleners brengt een keten van afhankelijkheden met zich mee, waarbij de eindverantwoordelijkheid niet langer alleen bij ons ligt.

Benieuwd naar de voordelen en uitdagingen van SIAM? Ton van Hekezen werkzaam bij de Politie deelt tijdens een IT Circle sessie hoe zij SIAM inzetten en tot hoever dit reikt. Deze sessie is meer dan een presentatie; het is een uitnodiging om samen de mogelijkheden van deze nieuwe standaard te verkennen. We gaan in op de synergiƫn en verschillen met andere standaarden zoals CATS en ITIL. Aanmelden kan door een bericht naar info@itcircle-nederland.nl te sturen.

Meer

Tijd

13/06/2024 14:30 - 18:00(GMT+02:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *