Dienstverlening Service Desk

11feb10:0011:30Dienstverlening Service Desk

Event Details

Een aantal jaren geleden was de doelstelling bij de SVB om te bezuinigen en intern maximaal efficiency door te voeren. Zo ook de interne IT-dienstverlening aan de medewerkers. Hiertoe werd de dienstverlening vanuit de Servicedesk teruggebracht naar “heb je een vraag, melding of verzoek, maak een ticket aan”. Belde een gebruiker toch? Dan werd er gestuurd op het aanmaken van een ticket. Niet erg klantgericht…

De SVB heeft zich inmiddels tot doel gesteld intern een optimale dienstverlening te leveren, efficiënt en vooral ook klantgericht. Een logisch inzicht. En er is inmiddels al veel veranderd.

Tijdens deze Q&A sessie deelt SVB graag haar ontwikkelpad, maar is ook erg benieuwd hoe andere organisaties dit aanpakken. Wat zijn de do’s en don’ts, tips en tricks? Welke uitdagingen en vragen spelen er bij andere organisaties? Hoe maak je een goede FTE-uitbreiding voor het uitbreiden van werkzaamheden die bij dragen aan het verhogen van de klantgerichtheid? Aanmelden kan via de Community Officer van je organisatie.

Meer

Tijd

11/02/2021 10:00 - 11:30(GMT-11:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *