De toekomst van werk: GenAI in Bedrijfsvoering!

16apr14:3018:00De toekomst van werk: GenAI in Bedrijfsvoering!

Event Details

In 2024 gaan bedrijven de grensverleggende GenAI (of Large Language Models) omarmen als onmisbaar voor hun bedrijfsvoering. Dit is niet alleen noodzakelijk, maar ook uiterst zinvol gezien de exponentiële groei van informatie die dagelijks verwerkt wordt. GenAI versnelt het verwerken van data, waardoor taken sneller en efficiënter worden uitgevoerd.

Leer hoe GenAI de verwerking van data versnelt, waardoor taken sneller en eenvoudiger worden afgehandeld. Ontdek de diverse toepassingen van GenAI, zoals het samenvatten, ordenen, vertalen, opzoeken, verbeteren en genereren van tekstdata. Begrijp de impact van GenAI op de manier van werken, het creëren van nieuwe banen en het ontwikkelen van andere competenties binnen je organisatie.

Laat je leiden door de boeiende wereld van GenAI en ontdek de cruciale aspecten van implementatie, waaronder:

Governance, Tools & Processen, Training & Bewustwording:

Mark van Rooij (Risk Expert) neemt je mee in deze implementatie en hoe je dat in je bedrijfsvoering kunt opnemen.

Niet te missen deze sessie. Omdat de toekomst hier begint! Sluit je aan bij onze inspirerende sessie en deel jouw ervaringen terwijl we samen de mogelijkheden van GenAI verkennen. Transformeer je werkplek en geef je organisatie een voorsprong in het tijdperk van grenzeloze mogelijkheden! Meld je nu aan voor deze sessie via de Community Officer van je organisatie.

Meer

Tijd

(Dinsdag) 14:30 - 18:00(GMT+02:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *