Creëer de perfecte onboarding journey voor IT Professionals

06jun17:0020:00Creëer de perfecte onboarding journey voor IT Professionals

Event Details

Waar je ook kijkt, hoe je ook zoekt en wat je ook leest, bij iedere organisatie wordt gewerkt aan het werven en behouden van talenten. De arbeidsmarkt dwingt ons om op een andere wijze naar het recruiten van medewerkers te kijken en vraagt om expliciet aandacht te besteden aan het behouden van medewerkers.

Een belangrijke eerste stap is zorgen voor een unieke, krachtige en mensgerichte onboarding journey. Eentje waar je echt nadenkt over de mens achter de medewerker, de behoefte, de benodigdheden, de tijdslijnen, de kritieke momenten in tijd en vooral de “human touch”. IVO Rechtspraak heeft hier hard aan gewerkt met een heel team van experts en heeft een krachtige onboarding journey gebouwd, waar alle elementen in zitten tot aan het data stuk waarmee je kan meten hoe succesvol ze zijn met deze journeys.

IT Circle Nederland en IVO Rechtspraak nodigen iedereen uit, die zich aangetrokken voelt tot dit onderwerp, die nieuwsgierig is en wil leren en bijdragen aan het bouwen van een eigen onboarding journey. Tijdens een brownpaper sessie mét pizza en lekker veel interactie samen én waar IVO hun aanpak deelt! Doe er veel voordeel mee om dit ook binnen je eigen organisatie te gebruiken en/of nodig ook een collega uit om dit samen te doen. Aanmelden via: info@itcircle-nederland.nl.

Meer

Tijd

(Donderdag) 17:00 - 20:00(GMT+02:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *