Biedt Metaverse kansen?

28sep15:0017:30Biedt Metaverse kansen?

Event Details

Metaverse is een opkomend concept dat de manier waarop bedrijven opereren drastisch verandert. Voor bedrijven opent de Metaverse een breed scala aan mogelijkheden om klanten te bereiken, samen te werken en nieuwe markten te verkennen.

Kansen liggen bijvoorbeeld bij virtuele vergaderingen en samenwerking. En biedt teams om op afstand samen te werken alsof ze in dezelfde ruimte zijn, zonder reistijd. Dit verhoogt efficiëntie, bespaart kosten en verbetert de productiviteit van werknemers. Maar het biedt ook mogelijkheden voor virtuele evenementen en marketingcampagnes, waarbij deelnemers over de hele wereld aan kunnen deelnemen. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor merkbekendheid, leadgeneratie en klantbetrokkenheid. Bedrijven kunnen ook gebruik maken van augmented reality om interactieve reclamecampagnes te creëren. En kansen met behulp van blockchain-technologie en virtuele valuta voor het creëren van veilige en transparante transacties.

Tijdens deze sessie gaan we in gesprek met diverse organisaties o.a. over waar zij kansen zien m.b.t. Metaverse, wat houdt hen wellicht tegen, welke andere mogelijkheden heeft Metaverse (of ander technologie). Onder andere delen KPN, Rabobank, TNO, Inholland en Surf hun kijk hierop en zijn ook zij benieuwd naar wat andere organisaties er mee doen en willen doen.

Meer

Tijd

28/09/2023 15:00 - 17:30(GMT+02:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *