Awareness jaarplanning met cybersave yourself

06feb14:3016:00Awareness jaarplanning met cybersave yourself

Event Details

Het maken van een awareness jaarplanning helpt om inzicht en overzicht te geven. Voor jezelf én voor je organisatie. Maar welke ingrediënten heb je nodig om een awareness jaarplanning te maken?

Tijdens een IT Circle Nederland sessie gaan we in op het planningsaspect, waarbij met interne en externe factoren rekening gehouden wordt. Awareness is voor veel mensen een onoverzichtelijk en tijdrovende activiteit. We bespreken het toepassen van thema’s en de relatie met de risico’s voor jouw organisatie. En hoe een jaaroverzicht helpt om je organisatie en bestuur te overtuigen dat de hoeveelheid tijd die van medewerkers gevraagd wordt effectief en nuttig is. Aan de hand van een voorbeeld met materialen uit de ‘Cybersave Yourself Toolkit’ zie je hoe een planning gevuld kan worden.

Rosanne Pouw, Product Manager Awareness & Training bij SURF, neemt je mee in deze jaarplanning. Zij stimuleert en faciliteert kennisdelen en ervaringen uitwisselen tussen awareness professionals in onderwijs en onderzoek. Vanuit de overtuiging dat we samen sterker zijn zoekt zij graag de samenwerking op met security professionals uit andere sectoren en organisaties. Het afgelopen jaar heeft zij meerdere nieuwe awareness producten ontwikkeld door en voor onderwijs en onderzoeksinstellingen, waaronder de security scheurkalender, een e-learning module over phishing en ransomware, de security scheurkalender en het template awareness jaarplanning.

Meer

Tijd

06/02/2024 14:30 - 16:00(GMT+02:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *