API Uitdagingen

01nov15:0017:00API Uitdagingen

Event Details

API’s worden ingezet om communicatie tussen applicaties mogelijk te maken. Doordat elke API één unieke instructie bevat, die op verschillende plekken ingezet kan worden, helpt dit in het versnellen van de voortbrenging van applicaties. De meeste organisaties ontwikkelen daarom verschillende API’s die vanuit een bibliotheek aangeboden en hergebruikt kunnen worden, waardoor ontwikkelaars zich kunnen focussen op de ontwikkeling van de unieke propositie van een stuk software.

Het beheer van al deze API’s kent vele uitdagingen, denk aan integratie, data minimalisatie, security. Tijdens deze interactieve round table gaan we samen met Mark de Jong (Sr. Architect) en Arthur van Alten (Specialist API’s en dataintegratie) van Hogeschool Inholland hierover in gesprek. Welke uitdagingen ervaart Inholland en wat is daarin hun aanpak?

Wil jij of een van je collega’s meepraten over de API uitdagingen van jouw organisatie, of wil je meer weten over hoe Inholland hier mee om gaat, meld je dan snel aan voor deze meeting in Haarlem. Dit kan eenvoudig door een bericht te sturen naar de Community Officer van je organisatie.

Meer

Tijd

(Dinsdag) 15:00 - 17:00(GMT+01:00)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *