IT Circle Nederland

is een onafhankelijk en vertrouwelijk samenwerkingsverband waar IT professionals snel en gericht kennis en expertise delen om zichzelf te ontwikkelen en tot gezamenlijke oplossingen te komen.

Sinds 2012 is IT Circle Nederland de community waarbinnen IT professionals uit de gehele organisatie actief deelnemen om zichzelf, elkaar en daarmee de organisatie te versterken op het gebied van Informatie Technologie. IT Circle Nederland is expliciet voor IT eindgebruikers, waardoor er in vertrouwelijkheid kennis wordt gedeeld. Dit zorgt voor inspirerende sessies en geïnspireerde medewerkers die ervaringen kunnen toetsen en kunnen leren van andere organisaties. Een omgeving waarbij niet alleen best practices, maar vooral ook best failures gedeeld kunnen worden. IT Circle Nederland is een onafhankelijk landelijk cross-sectoraal netwerk met waardevolle IT leden gericht op kennisdeling met meer dan 100 activiteiten per jaar.

Cross-sectoraal en voor de gehele organisatie
IT Circle Nederland brengt (IT-)organisaties in beweging en betrekt alle IT professionals bij nieuwe ontwikkelingen en innovaties binnen én buiten de organisatie.
Daarnaast draagt IT Circle Nederland bij aan: 

  • bevorderen van de ontwikkelingsmogelijkheden van medewerkers
  • toegang tot een breed scala aan IT kennis en expertise
  • maatwerk bijeenkomsten op de diverse niveaus
  • uitbreiding van het eigen netwerk
  • vergroten van de flexibiliteit en wendbaarheid van de organisatie 

Meer informatie over IT Circle Nederland? Neem contact met ons op! 

 

Komende events

mei, 2024

Landelijk Bestuur IT Circle Nederland

Na de overgang van alle regionale IT Circles in een samenwerkend IT Circle Nederland, is er nu ook een landelijk bestuur geformeerd.
Een mooie representatie uit alle regio’s en alle branches om het samenwerkingsverband sinds 2012 verder te laten groeien.

Corné Mulders - voorzitter

CIO, UMC Utrecht

‘’Ik heb helemaal aan het begin aan de wieg gestaan van de oprichting van de Amsterdam IT Circle en was direct gewonnen voor het idee. Lees verder >

Simon Rientsma

Manager IT, Waternet

“IT Circle Nederland biedt onze IT professionals een unieke kans om landelijk laagdrempelig kennis uit te wisselen. Lees verder >

Overzicht van leden

 

Voor meer informatie en contact:
IT Circle Nederland
Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht

info@itcircle-nederland.nl