Wat is de waarde van Smart Buildings met Internet of Things?

Smart Buildings met IoT was het thema van dit landelijke IT-Circle Event op 5 februari jl. Veel deelnemers kwamen naar de Hogeschool Rotterdam om kennis te delen over dit thema. Want is het nou een hype of kan de combinatie IoT en Smart Building waarde bieden aan eigenaars, exploitanten én gebruikers van gebouwen? Sluiten de gebouwen aan bij het doel om gezonde, veilige, duurzame en plezierige werk- en leefomgevingen voor de gebruikers te bieden? Wat is de kracht van data en hoe ontsluit je dit en maak je het direct inzetbaar ten behoeve van de gebruiker?

Tijdens deze informatieve landelijke kennissessie kregen we antwoorden op deze en vele andere vragen. Er werd dieper ingegaan op de mogelijkheden van real time dataverwerking vanuit verschillende bronnen, hoe hier direct op te interacteren en bekeken we de toegevoegde waarde van LiFi. Daarnaast verzorgde TU Delft een zeer leerzame Smart Building case en hoe je dit concreet aanpakt.

Bekijk de impressie van deze dag

Presentaties tijdens deze ICE Internet of Things

LiFi: de nieuwe internationale standaard voor draadloos internet via licht

Ed Huibers – Head of Business Development LiFi-systems bij Signify (v/h Philips Lighting) vertelde over LiFi, waar – en hoe – de eerste stappen zijn gezet en waarom LiFi uit de R&D hoek is gehaald om beschikbaar te maken voor de markt.

Bekijk de presentatie >

How to handle Smart Society data

Rutger Borst -Business Development Smart City, IoT, Data Driven Solutions bij KPN vertelde over gemaakte – en gewenste – smart stappen op velerlei gebied. Inmiddels digitaliseren we Buildings, Cities, Industries en zoveel meer.

Bekijk de presentatie >

Het gebouw denkt, leert, stimuleert en verzamelt

Edwin Koose – Business Analyst Smart Building / Campus bij TU Delft deelde zijn ervaringen op het gebied van het opzetten van de Smart Campus. Wat komt er bij kijken? Hoe ziet het Cookbook eruit? En hoe stel je het Programma van Eisen samen?
Bekijk de presentatie >

Meer weten? Neem contact met ons op
IT-Circle Nederland

Helen:  06 53 67 43 73
 Joost: 06 11 40 88 82
of via een mail naar: marketing@itcircle-nederland.nl