Gezond houden wat gezond is

Op dinsdag 19 november spraken Hyleco Nauta en Walter Oerlemans van het UMC Utrecht tijdens ICE Growing Green over duurzaamheid innovaties binnen het ziekenhuis. Oerlemans is teamleider zorg eHealth en Nauta is director eHealth Innovation. Beiden werken al jaren bij het Utrechtse ziekenhuis en zijn echte professionals in hun vakgebied. De missie van het ziekenhuis is mensen een prettig leven geven. 

Een belangrijke vraag tijdens de break out sessie was: ‘’hoe kunnen we duurzaamheid in de zorg verbeteren?’’ Vele aanwezigen gaven hun antwoord. Hierop werd de vervolgvraag gesteld ‘’wat zijn jullie beelden bij duurzaamheid en gezondheidzorg?’’. Een mooi antwoord hierop was bijvoorbeeld de zorg buiten huis te plaatsen. Door betere apparatuur voor patiënten thuis te regelen, hoeven zij minder ritjes naar het ziekenhuis te maken. Het was een interactieve sessie met nieuwsgierige mensen naar duurzaamheid in de zorg. Hierdoor liepen de aanwezigen met een frisse blik op duurzaamheid in de zorg de zaal uit.

[flipbook pdf=https://www.itcircle-nederland.nl/wp-content/uploads/2019/11/UMC-Utrecht-Gezond-houden-wat-gezond-is-gecomprimeerd.pdf]

Meer weten? Neem contact met ons op:
IT-Circle Nederland

Helen Emaus:  06 53 67 43 73
Joost van Oevelen: 06 11 40 88 82
of per e-mail: info@itcircle-nederland.nl