IT Circle Nederland: connecting people

IT Circle Nederland is de community waarbinnen IT-medewerkers uit de gehele organisatie actief deelnemen om zichzelf, elkaar en daarmee de organisatie te versterken op het gebied van Informatie Technologie.
De regionale circles bieden de mogelijkheid om binnen besloten kring ervaringen te delen en vragen te stellen. De landelijke circle biedt de mogelijkheid om – ook over de regionale circles heen – contacten te leggen met peers uit een grote diversiteit branches.  

Onafhankelijk en voor de gehele organisatie 
IT Circle Nederland onderscheidt zich van andere community’s omdat de gehele IT-organisatie baat heeft bij de interactie tussen de peers. Daarnaast biedt de afwezigheid van deelnemende leveranciers de waarborg dat IT puur professioneel – en niet commercieel – benaderd wordt.
Dit zorgt voor inspirerende sessies en geïnspireerde medewerkers die ervaringen kunnen toetsen en kunnen leren van andere organisaties. Een omgeving waarbij niet alleen best practices, maar vooral ook best-failures gedeeld kunnen worden. 

Add value in every connection we make
Deelname aan de IT Circles brengt de (IT-)organisatie in beweging en betrekt alle professionals bij nieuwe ontwikkelingen en innovaties binnen én buiten de organisatie. Daarnaast draagt de IT Circle bij aan: 

  • bevorderen van de ontwikkelingsmogelijkheden van medewerkers
  • toegang tot een breed scala aan IT kennis en expertise
  • maatwerk bijeenkomsten op de diverse niveaus
  • uitbreiding van het eigen netwerk
  • vergroten van de flexibiliteit en wendbaarheid van de organisatie 

Organizations don’t change behaviour, people do!
Meer informatie over IT Circle Nederland? Neem contact met ons op! 

 

Komende events

maart, 2021

Overzicht van leden

 

Voor meer informatie en contact:
IT Circle Nederland
Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht

info@itcircle-nederland.nl

X